Pagina's

dinsdag 30 december 2014

EEN SPETTEREND NIEUWJAAR


 En zo is dit ook weer de laatste dag van het jaar. Wij wensen dan ook iedereen die ons volgt en gaat volgen een spetterend uiteinde en een heel gelukkig, gezond en inspirerend jaar toe. En wij hopen dan ook in 2015 jullie vooral op de hoogte te houden van onze avonturen en belevenissen op onze zoektochten naar Brocante.


maandag 29 december 2014

Lancering website: Brocantemeuk


Naast de website van Brocantemeuk, willen wij proberen het verhaal en het wel en wee achter brocantemeuk te plaatsen op dit blog. Korte berichtjes over onze zoektochten door Friesland, België en Frankrijk.  Want juist het verhaal achter de brocante is een belevenis, een bijzonder avontuur.




Het assortiment van Brocantemeuk bestaat uit brocante van industrieel tot shabby chic. Dit alles in natuurlijke tinten en materialen. Stoer en sober, Fries en Frans, met een knipoog naar vergane glorie. Dat is de uitstraling welke bij de brocante van Brocantemeuk past.
.
Inspiratiebronnen halen wij uit de cultuur van lang geleden, natuur, verlaten gebouwen, lege ruimtes en oude verweerde materialen. Dit komen we tegen op onze reizen door Friesland tot in Frankrijk, steeds weer op zoek naar bijzondere items.
.
De collectie wordt met zorg door ons verzamelt, waarbij vooral sfeer en uitstraling belangrijk is. Hierdoor ontstaat een unieke collectie welke dan ook regelmatig aangevuld wordt. Naast de webshop hebben wij ook open deur dagen op de locatie van Brocantemeuk. Deze dagen worden tijdig aangegeven op deze website en via de nieuwsbrief. Tevens is het mogelijk om Brocantemeuk op afspraak te bezoeken.





Brocante, van Industrieel tot Shabby Chic en alles wat daar tussen in zit. Als woondecoratie of juist voor het dagelijks gebruik. Maar vooral het herontdekken van brocante uit het verleden en deze weer opnieuw leven in blazen. Een nieuwe plek geven in het interieur.
Dus meld je aan als volger van dit blog en ga mee op reis en beleef onze tochten naar Brocante mee, in het Fries noemen we dat:
"op de STRÛN ".

Nieuwsgierig naar de webshop: klik: BROCANTEMEUK